Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Nissan почне поставляти в Україну електрокари офіційно

Nissan почне поставляти в Україну електрокари офіційно

5:53
Поділитись:

Інтер'єр створює атмосферу готелю класу «люкс»

Хороша новина - Nissan почне поставляти в Україну електрокари офіційно. Погана новина - ні, це буде не доступний і відомий для українців Leaf .

Як інформує телеграм-канал "Електромобіль", в Україну зайде кросовер Ariya. Стильний та швидкий. 

Автомобільні ЗМІ пишуть, що Nissan Ariya став першою моделлю на новій електричної платформі альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, яка призначена для цілої гами електромобілів. Головне нововведення, в порівнянні з тим же Leaf, - задня незалежна підвіска і можливість установки електромотора на задній осі. Всі компоненти і вузли оптимізовані, спереду під капотом розташовані тільки кліматична установка і керуюча електроніка. 

Інтер'єр створює атмосферу готелю класу «люкс». Водій і пасажири можуть скористатися голосовим асистентом і всіма можливостями connectivity, які дозволяють впевнено почувати себе на дорозі. Прогнозований максимальний пробіг, заснований на циклі WLTP, який застосовується при омологації, дорівнює 500 км.

У Європі будуть доступні 5 версій моделі Nissan Ariya: Ariya (2WD) - 63 кВт.год і 87 кВт.год Ariya (AWD - e-4ORCE) 63 кВт.год, 87 кВт.год і 87 кВт.год Performance. Які автівки будуть доступні  в Україні - поки інформації немає.

Nissan Ariya має три їздових режими (стандартний, спортивний і економічний), а у повнопривідних версій є ще й четвертий - зимовий.   А ще Nissan Ariya може тягати причіп масою до 1500 кг.  

Додамо, китайський SAIC планує заполонити ринок водневими автівкам.