Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Російський ворог обстріляв птахофабрику у Путивлі (ВІДЕО)

Російський ворог обстріляв птахофабрику у Путивлі (ВІДЕО)

3:30
Поділитись:

Ущент зруйновано корпуси підприємства та порушено вентиляційну систему.

Вночі 28 травня військові Росії обстріляли птахофабрику у Путивлі Сумської області. Зруйновано кілька будівель підприємства, а також пошкоджено систему вентиляції, ідеться у сюжеті Суспільного. Суми.

 На птахофабриці вже працюють над налагодженням її роботи. Робити це потрібно швидко, оскільки без нормального функціювання вентиляції може початися масовий падіж птиці. Важливо, що корпуси птахофабрики готували до роботи, тому у зруйнованих будівлях птахів не було. 

Крім того, через вибухи пошкоджене електропостачання та водопровід. У підприємство влучила авіаційна ракета. Вибух стався вночі, коли більшість працівників були не на роботі. Тому людських жертв через обстріл не було.

“Уламки снарядів пошкодили і попробивали наскрізь бетонні конструкції. Відбулося руйнування кількох корпусів. Деякі повністю зруйновані, деякі отримали пошкодження. Пошкоджено вентиляційне обладнання, і це першочергове, що треба нам якнайшвидше відновити. Відбулося пошкодження лінії електропередач і водозабезпечення фабрики”, – зазначив  для заступник голови фермерського господарства Олександр Токар.

Тепер на пташнику мають оцінити, чи можна використовувати пошкоджені споруди. Бо мають тріщини в опорних стінах.

До слова, нутриціолог розповідає, яке вершкове масло краще: 72 чи 82 % жирності.