Догори
Дати відгук

Як отримати ідеальний живіт: один із найкращих способів

Найкращий спосіб зменшити кількість вісцерального жиру

2 хв на прочитання26 Грудня 2022, 16:00
Поділитись:

Хорошу жироспалювальну дію мають трав'яні чаї. Але працюють вони в комплексі з іншими заходами.

Найкращий спосіб зменшити кількість вісцерального жиру – це поєднання вправ та здорового харчування, але додавання певних поживних речовин може посилити цей ефект. Трав'яні чаї, наприклад, містять безліч поживних сполук, які захищають від пошкодження вільними радикалами, пов'язаного з кількома станами. Іноді ці хімічні речовини заважають виробленню жирових клітин, що призводить до втрати жиру.

Такі сполуки, як аспалатин, мають потужні протиракові, протизапальні та противірусні властивості. Унікальний флавоноїд чаю ройбуша також має властивість знижувати рівень глюкози в крові, що робить його корисним для профілактики діабету. Зростання інтересу викликає роль напою у запобіганні утворенню жирових клітин.

Звичайно, ніщо не замінить здорове харчування та багато руху, коли справа доходить до схуднення, але ройбуш може надати додаткову підтримку. Декілька досліджень показують, що флавоноїди ройбуша можуть бути особливо корисними, коли йдеться про спалювання жиру в ділянці живота.

Вісцеральний жир невидимий для ока, але іноді здуття живота є ознакою наявності жиру в черевній порожнині. Жирові шари, розташовані глибоко в черевній порожнині, небезпечніші, оскільки вони виділяють маркери запалення.

Під час того, як жінки досягають середнього віку, їхня частка жиру в масі тіла має тенденцію до збільшення.

У цей момент жирові відкладення почнуть надавати перевагу верхній частині тіла, а не стегнам. Навіть якщо ви насправді не набираєте вагу, ваша талія може збільшитися на кілька дюймів, оскільки вісцеральний жир виштовхує черевну стінку.

Регулярне вживання чаю ройбуш може допомогти у блокуванні утворення нових жирових клітин. Результати дослідження показали, що ройбуш зупиняє утворення нових жирових клітин та сприяє швидкому метаболізму жирів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost