Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Не тільки для міста: у Кольоровій пустелі випробували електропікап

Не тільки для міста: у Кольоровій пустелі випробували електропікап

Поділитись:

Електропікап Rivian випробували в пустелі Арізони

Електромобілі все більше захоплюють світ. Виробники дедалі більше пристосовують електрокари до різних умов, а відповідні випробовування пропонують переглянути потенційним покупцям машин.

Компанія Rivian, яка конкурує за ринок електрокарів з Tesla, продемонструвала захоплюючі тести електропікапа R1T з пустелі Арізони.

Як пише  autogeek,  в  компанії вже неодноразово наголошували, що їхні автомобили на електротязі нічим не поступаються автомобілям з ДВЗ, й опубліковане відео є ще одним свідченням цього.

Відео дня: електропікап Rivian випробували в пустелі Арізони

“Минулими вихідними ми взяли наші камери й кількох інженерів й відправилися до пустелі, де знову протестували R1T. Підйоми на скелі, бездоріжжя чи рух трасою. Насолоджуйтесь”, – прокоментували в Rivian оприлюднене відео.

Також в компанії зазначили, що проводили тести в спеціально обладнаних для цього місцевостях й закликали водіїв з обережністю виконувати подібні маневри.

Нагадаємо, електропікап R1T буде доступний в декількох різних конфігураціях, найпотужніша з них матиме чотиримоторний силовий агрегат з вражаючими показниками, які можна побачити на відео.

Як відомо, американська компанія Tesla, орієнтована на дизайн, виготовлення та продаж електромобілів і компонентів до них,  стала найдорожчим автовиробником у світі