Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • На Львівщині чоловік продав бізнес і створив справжнє американське ранчо (ВІДЕО)

На Львівщині чоловік продав бізнес і створив справжнє американське ранчо (ВІДЕО)

3:04
Поділитись:

Треба виїжджати за бетон.

Власник ранчо продав швейний бізнес у Львові і переїхав до села. Коней Остап Лунь любив з дитинства, але наважився створити власне господарство лише після того, як два місяці подорожував Сполученими Штатами і на власні очі побачив, як влаштовані ранчо там.

Відтак, у селі Лопушна за 35 кілометрів від Львова, виникло класичне американське ранчо, повідомляє SEEDS.

“У житті бувають такі етапи, коли в тебе ніби все є: близькі люди, робота, достатньо матеріальних благ, але щось не так. У мене був саме такий етап, але я сів на коня і все стало так”, – розповідає фермер.

Остап поступово купував коней, збудував дерев’яний будинок у стилі ранчо і почав зустрічати туристів. Крім коней та бізнесу, фермер піклується про довкілля. На даху його будинку в Лопушній встановлені сонячні панелі, а ще фермер був ініціатором прибирання стихійного сміттєзвалища поблизу села.

На ранчо туристи можуть відпочити в оточенні природи та покататися на конях у справжніх ковбойських сідлах та капелюхах. Весь антураж ферми нагадує класичне ранчо: дерево, шкіра, солома. Навіть на портреті Тараса Шевченка письменника зображено у ковбойському капелюсі.

Олесь Лунь планує розширювати господарство та запрошувати більше туристів.

“Я б хотів, щоб люди більше проводили часу серед справжнього. Треба виїжджати за бетон. У місті ми настільки оточенні міським буттям, що навіть не розуміємо – справжнє життя зовсім інакше”, – говорить власник ранчо.

Нагадаємо, на Київщині з лохини, вирощеної фермерами, вироблятимуть унікальне ігристе вино.