Догори
Дати відгук

МОЗ пропонує «вакцинованим гарнюням» носити спеціальні наліпки

Багато в кого з’явилося передчуття появи гетто для невакцинованих, таборів примусової праці та крематоріїв.

2 хв на прочитання19 Серпня 2021, 09:21
МОЗ пропонує «вакцинованим гарнюням» носити спеціальні наліпки МОЗ пропонує «вакцинованим гарнюням» носити спеціальні наліпки
Поділитись:

МОЗ пропонує відзначати приміщення яскравими стікерами про те, що працівники щеплені проти COVID-19.

«Вакциновані колективи можуть розклеїти в себе наліпки з написами “Ми вакциновані від COVID-19”, “У нас безпечно!”, “Давай і ти!”. Так ви розкажете всім про те, що тут піклуються як про співробітників, так і про відвідувачів», — ідеться в повідомленні.

У коментарях відразу почалася бурхлива дискусія. Зокрема МОЗ нагадали про неприпустимість розголошення медичної таємниці та можливі юридичні наслідки, які це може потягнути.

Також коментатори цікавилися, що це за дивний жест «по лікоть» на наліпці, і нагадували, що вакциновані так само можуть хворіти на ковід, тому ні про яку безпеку не йдеться.

Окрім того, запитували, чи буде невдовзі посилання, за яким можна завантажити та роздрукувати жовті зірки.

«Держава стала на тоталітарний шлях. Поки нашивки видають лояльним до влади. Поки добровільно. Наступним етапом примусять носити нашивки нелояльних до влади. Примусово. Далі, мабуть, гетто для невакцинованих, табори примусової праці, печі крематоріїв», — прокоментував ситуацію для GreenPost відомий лікар-епідеміолог, інфекціоніст Олексій Галімський.

Він відзначає, що у воюючій країні міністерство знайшло ще одну лінію розколу суспільства з небезпечним співвідношенням, близьким до 50:50, та «інтенсивно його поглиблює геббельсівською пропагандою».

«У країні немає ані достатньої кількості вакцин для всіх охочих, ані спроможності системи охорони здоров'я їх щепити протягом найближчого часу до початку сезонного підйому», — констатує лікар.

Також ми розповідали, що штучна пасивна імунізація не зможе зупинити епідемію — інфекціоніст.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.