Догори
Дати відгук

Вишня у сметанному желе — надзвичайно простий десерт

Його слід подавати охолодженим.

1 хв на прочитання11 Червня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Завдяки простоті і швидкості приготування вишня у сметанному желе може стати вашим улюбленим десертом у ці спекотні дні.

Інгредієнти:

сметана — 300 г;

вишня — 100 г;

цукор — 75 г;

желатин — 15 г.

Приготування.

Желатин замочити у мінімальній кількості води та дати йому настоятися хоча б 30 хвилин.

Вишні помити, видалити кісточки.

До сметани додати цукор. Желатин розпустити, підігрівши його на плиті. Потім ввести сметану. Добре перемішати.

Залити сметанне желе в філіжанки (можна вибрати чорні, щоб був контраст з білим). Розкласти по колу та в центрі вишні.

Поставити у холодильник до повного застигання. Це може зайняти приблизно півгодини.

Подавати десерт охолодженим.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025