Догори
Дати відгук

Пиріжки «Бомбочки» — надзвичайно простий рецепт

Готові пиріжки подавати теплими.

1 хв на прочитання09 Квітня 2024, 06:50
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Хочете приготувати щось особливе для ваших близьких, не докладаючи особливих зусиль? Тоді пиріжки «Бомбочки» стануть ідеальним вибором!

Інгредієнти:

борошно — 350 г + 50 г для посипання столу;

окріп — 200 мл;

цукор — 1 ч. л.;

сіль — 1 ч. л. + для начинки;

олія соняшникова — 4 ст. л.;

сир — 200 г;

кріп — 1 пучок;

часник — 2 зубчики;

помідори маленькі — 6 шт.

Приготування.

У мисці з'єднати окріп, сіль, цукор, олію, мішати до розчинення цукру та солі.

Додати борошно та швидко замісити гладке тісто, не туге. Накрити рушником, дати настоятися 30 хвилин.

Висипати в миску сир, додати посічений кріп, часник, пропущений через прес, трохи солі. Виделкою все добре перемішати.

Стіл посипати борошном, тісто розділити на дві рівні частини, розкачати качалкою в тонкий пласт обидва шматки тіста.

На одному шарі тіста склянкою відзначити місце для начинки. Викласти трохи сиру та кружальце помідора. Накрити другим пластом тіста.

Притиснути склянкою так, аби начинка виявилася по центру. Таким чином вирізати пиріжки. Обрізки тіста прибрати, перемісити без борошна в грудку, і далі робимо з нього пиріжки за тим же принципом.

Смажити пиріжки на олії, на середньому вогні, з двох сторін, до золотаво-коричневого кольору.

Готові пиріжки подавати теплими.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.