- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Солодкий вибух: десертний суп із білого шоколаду
Солодкий вибух: десертний суп із білого шоколаду
Неймовірне поєднання ніжного шоколаду, цитрусових нот і свіжих ягід.

Набридли звичайні солодощі? Хочете здивувати гостей чимось незвичайним і водночас вишуканим? Цей десертний суп із білого шоколаду зі свіжими ягодами — ідеальний вибір! Він неймовірно ніжний, ароматний і легкий. Приготувати його зовсім просто, а враження від такої страви залишаться незабутніми.
Інгредієнти.
молоко — 500 мл;
апельсини — 2 шт.;
білий шоколад — 200 г;
свіжі ягоди (малина, чорниця, полуниця тощо) та м’ята — для подачі.
Приготування.
Обережно зняти цедру з одного чи двох апельсинів — нам знадобиться лише тонкий помаранчевий шар без білої частини, яка може гірчити. Потім вичавити сік з обох апельсинів.
У невеликій каструлі змішати молоко та свіжовичавлений апельсиновий сік.
Поставити молочно-апельсинову суміш на середній вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб молоко не пригоріло.
Щойно суміш закипить, зняти каструлю з вогню. Додати шматочки білого шоколаду до гарячої рідини. Ретельно перемішувати, поки шоколад повністю не розтопиться й суп не стане однорідним і шовковистим.
Дати супу трохи охолонути — його можна подавати як теплим, так і повністю охолодженим. Розлити десерт у порційні тарілки чи піали. Перед подачею прикрасити свіжими ягодами та листочками м’яти.
Більше новин читайте на GreenPost.







