Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • На Вінниччині народився хлопчик-богатир вагою пʼять кілограмів (ВІДЕО)

На Вінниччині народився хлопчик-богатир вагою пʼять кілограмів (ВІДЕО)

3:25
Поділитись:

Гарно їсть, багато спить і дає виспатися батькам уночі.

Новонародженого Макара Півторака у Калинівському пологовому відділенні називають богатирем. Хлопчик народився з вагою пʼять кілограмів та зростом 57 см. Народжувала Анастасія Півторак самостійно. 

Батько дитини  жартує, син-богатир — то результат не лише хорошої генетики. Протягом вагітності, каже, Анастасія їла багато лимонів. Як ідеться у сюжеті Суспільного, після пологів чоловіку Олександру довелося їхати та купувати новий одяг для сина. Імʼя сину обирала мама.

У пари є старша донька шестирічна Софійка. Дівчинка теж народилася з вагою чотири кілограми. Тому під час планових оглядів лікарі казали: син теж народиться з великою вагою. Після народження хлопчик скинув трохи ваги, але тепер знову почав набирати.

Заступниця головного лікаря Людмила Яремчук розповідає, що у Калинівському пологовому відділенні з початку року народилося 11 малюків з вагою понад 4 кілограми. Але Макар серед них — рекордсмен. Додає, найважче немовля було з вагою 6 кілограмів 800.

До слова, освітній омбудсмен виступає за недопуск нещеплених дітей до навчання, проте власний вакцинальний статус приховує.