Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Медики "швидких" затанцювали. У Чернівцях, Києві, Франківську, Вінниці, Черкасах і на Волині лікарі підтримали флешмоб #JerusalemaDanceChallenge (відео)

Медики "швидких" затанцювали. У Чернівцях, Києві, Франківську, Вінниці, Черкасах і на Волині лікарі підтримали флешмоб #JerusalemaDanceChallenge (відео)

1:36
Поділитись:

Медики станцювали під ритм Jerusalema.

Метою танцювального флешмобу є підтримати тих, хто зазнав труднощів через поширення коронавірусу у світі. Медики станцювали під ритм Jerusalema. Флешмоб ініціювала Європейська рада реаніматологів.

Медики Чернівецького центру екстреної медичної допомоги долучилися до всесвітнього флешмобу #JerusalemaDanceChallenge, який з'явився за час пандемії коронавірусу. Вони станцювали у захисних костюмах.

Працівники екстреної медичної допомоги з Франківщини долучилися до Всесвітнього танцювального флешмобу Jerusalema Dance Challenge. Участь у ньому взяли близько 50 медиків. Це і бригади, і диспетчерська, і старожили   екстреної медичної допомоги, які на відео у вишиванках, і молодь, яка в танці була просто неперевершена.  

Танцювальний-медичний челендж підтримали і працівники Вінницької служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф до всесвітнього дня екстреної медичної допомоги підтримали всіх постраждалих від covid-19.

Всеукраїнський флешмоб до Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги «EMDAY 2021» підтримали на Волині. Зокрема, відео зняли співробітники  КП "ВОЦЕМДМК".

Черкаси під ритм Jerusalema теж долучаються до танцювального флешмобу, що виник за час пандемії COVID-19. Медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР разом з усім світом вірять в перемогу над хворобами:

Участь в танцювальному флешмобі і співробітники Бердянського відділення екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Центр екстреної медичної допомоги Києва долучився до танцювального флешмобу #JerusalemaDanceChallenge. Участь у флешмобі взяв чоловічий колектив відділу медицини катастроф. 

Нагадаємо, в Україні за час пандемії померло більше 50 тис. людей.