Догори
Дати відгук

Дивовижна зелена аджика — покроковий рецепт

Той, хто покуштує один раз, більше не зможе відмовитися від неї.

1 хв на прочитання30 Липня 2024, 07:32
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Зелена аджика — це смачна приправа до багатьох страв: до м'яса, картоплі, фаршу для котлет і пельменів, і коропа натерти всередині і запекти. Її можна їсти відразу чи зберігати в холодильнику до наступного літа, якщо там щось залишиться. Готується надзвичайно просто та смачно. Дуже смачно! Той, хто покуштує один раз, більше не зможе відмовитися від неї.

Інгредієнти:

часник — 3-4 головки;

цибуля — 3-4 шт.;

зелений солодкий перець — 3-4 шт.;

гіркий перець — 3 шт.;

петрушка — пучок;

кріп — пучок;

фіолетовий базилік (за бажанням);

сіль — 1 ст. л.;

цукор — 3 ст. л.;

оцтова есенція — 0,5-1 ч. л.;

рослинна олія — 1 склянка.

Приготування.

Часник, цибулю, перець, петрушку, кріп і базилік пропустити через м'ясорубку.

Додати сіль, цукор, оцтову есенцію, олію.

Все ретельно перемішати й розкласти в баночки.

Зберігати у холодильнику.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Фото: Wikipedia / Ольга Кузьмина
День "лісової людини": чому 19 серпня – привід згадати про орангутанів
2 хв на прочитання4 години тому
Фото: Obozrevatel.com
Солодкий яблучно-сливовий компот своїми руками
1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Theenglishhome.co.uk
Самшит, тис і магія ножиць: як перетворити звичайний кущ на витвір мистецтва
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Acozykitchen.com
Простий рецепт закритої піци, що тане в роті: кальцоне
1 хв на прочитання11 годин тому
Від аналогового до цифрового: ШІ пише медичні нотатки, щоб лікарі рятували життя швидше
2 хв на прочитання12 годин тому
Україна увійшла до трійки лідерів на Всесвітніх іграх-2025, виборовши 44 медалі
1 хв на прочитанняВчора
Невидимі сусіди в нирках: нове дослідження показало, що у нирках та інших органах живуть мікробіоми
2 хв на прочитанняВчора
Міф про "великий пеніс": сексологиня пояснила, який розмір насправді приносить задоволення
1 хв на прочитанняВчора