Гостра аджика з помідорами: простий рецепт
Навіть новачок впорається.

Інгредієнти.
помідори — 1,5 кг;
болгарський перець — 1 кг;
гострий перець — 1-2 шт.;
часник –– 200 г;
сіль — 1 ст. ложка;
цукор — 2 ст. ложки;
базилік — пучок.
Приготування.
Перекрутити помідори, болгарський і гострий перець, а також часник через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Дрібно нарізати базилік і додати його до овочевої суміші.
Всипати сіль та цукор, ретельно перемішати.
Розкласти готову аджику в стерилізовані банки, закатати кришками та зберігати в прохолодному місці.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Ваш Внутрішній Годинник: як циркадні ритми керують здоров'ям та енергією
3 хв на прочитанняВчора

Нові ETF на Dogecoin, регуляторна прозорість і що треба знати початківцю
4 хв на прочитанняВчора

Херсонський порт просить переглянути договір концесії через руйнування внаслідок війни
1 хв на прочитанняВчора

У Казахстані почали тестувати безпілотне легке метро
1 хв на прочитанняВчора
Землю штормить на 7-8 балів: час подбати про метеозалежних близьких
1 хв на прочитанняВчора
Коли найкраще стати батьками: дослідження британських учених
1 хв на прочитанняВчора
Німеччина збудує найбільший військовий корабель з часів Другої світової
1 хв на прочитанняВчора
У Херсоні судитимуть посадовців за схему з дровами для ЗСУ на понад 400 тис. грн
1 хв на прочитанняВчора