Гостра аджика з помідорами: простий рецепт
Навіть новачок впорається.

Інгредієнти.
помідори — 1,5 кг;
болгарський перець — 1 кг;
гострий перець — 1-2 шт.;
часник –– 200 г;
сіль — 1 ст. ложка;
цукор — 2 ст. ложки;
базилік — пучок.
Приготування.
Перекрутити помідори, болгарський і гострий перець, а також часник через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Дрібно нарізати базилік і додати його до овочевої суміші.
Всипати сіль та цукор, ретельно перемішати.
Розкласти готову аджику в стерилізовані банки, закатати кришками та зберігати в прохолодному місці.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost

Результати зустрічі Трампа та Путіна - пресконференція
1 хв на прочитання2 години тому

Світло вздовж контурів: елегантне вбудоване освітлення для сучасного ландшафту (ФОТО)
2 хв на прочитання4 години тому

В Одесі перевіряють пляжі, які працюють без офіційного дозволу
1 хв на прочитанняВчора

На Прикарпатті незаконно зрубали понад 120 дерев у заповідній зоні: збитки перевищують 16 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Як правильно підготуватися до університету: поради від викладачів
3 хв на прочитанняВчора
Без українського зерна польські термінали простоюють, а трейдери зазнають збитків
1 хв на прочитанняВчора
Як спати у спеку: поради від експертів
2 хв на прочитанняВчора
Кабмін призначив Анну Артеменко заступником Міністра економіки, довкілля та сільського господарства
1 хв на прочитанняВчора