Гостра аджика з помідорами: простий рецепт
Навіть новачок впорається.
Фото: Amoftaste.comІнгредієнти.
помідори — 1,5 кг;
болгарський перець — 1 кг;
гострий перець — 1-2 шт.;
часник –– 200 г;
сіль — 1 ст. ложка;
цукор — 2 ст. ложки;
базилік — пучок.
Приготування.
Перекрутити помідори, болгарський і гострий перець, а також часник через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Дрібно нарізати базилік і додати його до овочевої суміші.
Всипати сіль та цукор, ретельно перемішати.
Розкласти готову аджику в стерилізовані банки, закатати кришками та зберігати в прохолодному місці.
Більше рецептів читайте на GreenPost.
Більше з GreenPost
Україна домовилася про постачання газу з Грецією та розраховує на довгострокові контракти з Баку
1 хв на прочитанняВчора
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
Словник безбар'єрності: соціальне відторгнення — що це та як з ним боротися
2 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
Експерт пояснив, чому рюкзак кращий за валізу
2 хв на прочитанняВчора
Вчені розробили тест, що визначає ендометріоз за 10 хвилин
2 хв на прочитанняВчора
Чи безпечні авокадо для нирок: що радять лікарі
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора

