- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Шнельклопс («швидка відбивна») із фаршу — швидкий і простий рецепт із простих продуктів
Шнельклопс («швидка відбивна») із фаршу — швидкий і простий рецепт із простих продуктів
Подавати шнельклопс потрібно в порційних креманках.
Шнельклопс (варіант перекладу з німецької — «швидка відбивна») із фаршу готується швидко, просто і зі звичайних продуктів.
Інгредієнти:
фарш м'ясний — 200 г;
цибуля ріпчаста — 2 шт.;
борошно — 1 ст. ложка;
сметана — 100 мл;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
Цибулю очистимо і нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю на сковороді з олією буквально 1 хвилину.
Додати сіль і мелений перець.
Потім викласти м'ясний фарш.
Обсмажити його протягом 10 хвилин.
Додати борошно.
Сметану з'єднати з невеликою кількістю води, все розмішати. Додати сметану до м'ясного фаршу.
Протушкувати м'ясний фарш зі сметаною протягом 10 хвилин на мінімальному вогні.
Подавати шнельклопс із фаршу в порційних креманках.
Також ми розповідали про картоплю з м'ясним фаршем і плавленим сиром, яка легко готується в духовці.