Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Видео
  • National Geographic зняв приголомшливий фотопроєкт на захист бджіл: красуня Джолі та комахи (відео)

National Geographic зняв приголомшливий фотопроєкт на захист бджіл: красуня Джолі та комахи (відео)

0:48
Поделиться:

Зникнення комах загрожує людству, адже нікому буде опилювати рослини.

Анджеліна Джолі стала героїнею нового проекту National Geographic, присвяченого бджолам. Відома акторка та муза Guerlain завжди ставила благодійну та просвітницьку діяльність у пріоритет, тому і цього разу голлівудська зірка з ентузіазмом приєдналася до ініціативи National Geographic до Всесвітнього дня бджіл.

«Збереження бджіл — це проблема, з якою ми можемо впоратися. Ми, безумовно, всі можемо втрутитися та внести свій вклад», — сказала актриса в інтерв'ю виданню.

Анджеліна  знялася із бджолами для фотопроєкту. Автором знімків став всесвітньо відомий фотограф Ден Вінтерс. Варто зазначити, що це не фотошоп, відео з бекстейджа зйомки з’явилося в акаунті National Geographic.

Відео створено, щоб привернути увагу до загрози зникнення бджіл через надмірне використання агрохімікатів та іншого антропогенного впливу. Зникнення комах загрожує людству, адже нікому буде опилювати рослини

 

Усі на майданчику, крім голлівудської зірки, були в захисних костюмах. Анджеліна ж стояла, вкрита бджолами, абсолютно не рухаючись.

До слова, зміна клімату, інсектициди, гербіциди, забруднення, інвазивні види, зміни в сільському господарстві та землекористуванні призводять до того, що планета щорічно втрачає до 2 % комах.