Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Видео
  • Коридор затемнень з 26 травня по 10 червня: астролог розповіла, як себе поводити (відео)

Коридор затемнень з 26 травня по 10 червня: астролог розповіла, як себе поводити (відео)

19.24
Поделиться:

Протягом найближчих двох тижнів відбуватимуться доленості події

Відомий астропсихолог Олена Осипенко каже, що сьогоднішнє місячне затемнення 26 травня є знаковим, бо відкриває так званий «коридор затемнень», який триватиме до 10 червня.

«Жителі всієї Землі наближаються до важливого космічному періоду — коридору затемнень, який почнеться з повного місячного затемнення 26 травня і завершиться кільцеподібним сонячним — 10 червня», — розповідає Олена Осипенко.

За її словами, місячне затемнення відбувається якраз в такий унікальний і особливий день, коли Місяць в момент своєї повні наближається до Землі на мінімальну відстань. Тобто знаходиться в перигеї своєї орбіти і буде впливати на нас всіх з максимальною силою.

Називають таке космічне явище супермісяць або суперповня, але сюди додається ще й затемнення, яке у багато разів може посилити звичайну фазу повного місяця.

«Дія затемнень починається завжди задовго до самої події. Початок затемнення в 12.44, максимальна фаза 14.18, а закінчення 15.52 за київським часом. Година до і година після затемнення — час запуску нової програми на 19 років у тій сфері, яку особисто у вас воно зачіпає. Цей час сприятливий для спалювання мостів з минулим. Подумайте, від чого у вашому житті ви хотіли б позбутися, і подумки відпустіть. Це можуть бути стосунки, осоружна робота, домовленості, шкідливі звички, думки, що отруюють життя», — сказала вона.

Астролог наголосила, що за статистикою лікарів, в період повного місяця виклики бригад швидкої допомоги відбуваються в рази частіше. Страждають, в основному, гіпертоніки і сердечники.

«Цікаво відзначити, що і дітей в дні повного місяця народжується більше, ніж в інші його фази. Більше буває різних надзвичайних ситуацій, побутових травм, пожеж, аварій на дорогах. Емоції у людей в такий період зашкалюють, наростає напруга і можуть проявитися фатальні помилки, як у випадку з Чорнобильською катастрофою, яка сталася через 33 години після місячного затемнення», — додала вона.

Вона зазначила, що у період затемнень важливо бути особливо пильними і обережними в своїх рішеннях і вчинках. Не приймайте важливих рішень, особливо якщо вони приймаються на емоціях і заздалегідь не продумані до кінця. Сплануйте по можливості тільки поточні справи. Не загадуйте бажання – зараз для цього не найсприятливіший час.

«У коридорі затемнень доля нам дає ключі і підказки: звертайте увагу на події, що відбуваються, і сни, на те, з якими людьми буде вас зводити доля, які завдання і питання доведеться вирішувати», — каже Осипенко.

Нагадаємо, що Кривавий Місяць настав 26 травня о 11:46 за київським часом.