Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Знов пожежа на Луганщині, тепер палає величезне сміттєзвалище (відео)

Знов пожежа на Луганщині, тепер палає величезне сміттєзвалище (відео)

Поділитись:

Попереднє загоряння у сусідньому районі досі не погасили

У Сєвєродонецьку на Луганщині лісова пожежа, яка сталася 7 липня, стала причиною займання побутових відходів на міському полігоні твердих побутових відходів. Про це повідомляє пресслужба Сєвєродонецької міської ради.

"Серйозна проблема виникла у міста Сєвєродонецьк – лісова пожежа, що трапилася 7 липня, викликала займання побутових відходів на міському полігоні твердих побутових відходів (ТПВ)", - вказали у міськраді.

Зазначається, що загалом полігон забезпечений протипожежними засобами, там є ємність для води на 500 куб. м, яка поповнюється зі свердловини, є автомобіль для заливання місць загоряння водою. 

"Проте верхова лісова пожежа була занадто потужна, і 7 липня персонал полігону був евакуйований. А при поверненні робітники побачили, що ТПВ зайнялись на значній площі полігону", - додали у міськраді.

"Сьогодні там працюють пожежники сєверодонецького управління ДСНС, проте їх сил явно недостатньо для приборкання загоряння на такій великій площі. А продовження горіння виключає можливість вивезення сюди ТПВ з міста. Тож міська влада звернулася до голови ЛОДА Сергія Гайдая з проханням про надання допомоги в приборканні пожежі на полігоні ТПВ", - зазначили у мерії.

Нагадаємо, ліс на Луганщині міг загорітися від снаряду бойовиків – стверджує Нацполіція.