- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Желе із чорної смородини: простота, що здивує
Желе із чорної смородини: простота, що здивує
Всього кілька хвилин, і ви отримаєте густе, ароматне желе, що стане справжньою окрасою зимового столу.

Один з найпростіших та найшвидших рецептів, котрий збереже усі корисні властивості ягоди. Як за мінімальний час отримати ідеальне желе для тостів, млинців та солодких начинок? Розповідаємо!
Інгредієнти.
чорна смородина — 1 кг;
цукор — 1 кг;
вода — 200 мл;
Приготування.
Смородину помити і висипати в каструлю.
Додати воду і варити на невеликому вогні, поки ягоди не розм'якнуть.
Протерти гарячу масу через сито, щоб отримати однорідне пюре без кісточок і шкірок.
Додати цукор до пюре і перемішувати, поки він повністю не розчиниться.
Поставити масу на вогонь, довести до кипіння і варити 5-7 хвилин.
Розлити гаряче желе по стерилізованих банках, закрити кришками.
Більше рецептів читайте на GreenPost.







