Догори
Дати відгук

Желе із чорної смородини: простота, що здивує

Всього кілька хвилин, і ви отримаєте густе, ароматне желе, що стане справжньою окрасою зимового столу.

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото:Cansanity.com Фото:Cansanity.com
Поділитись:

Один з найпростіших та найшвидших рецептів, котрий збереже усі корисні властивості ягоди. Як за мінімальний час отримати ідеальне желе для тостів, млинців та солодких начинок? Розповідаємо!

Інгредієнти.

чорна смородина — 1 кг;

цукор — 1 кг;

вода — 200 мл;

Приготування.

Смородину помити і висипати в каструлю.

Додати воду і варити на невеликому вогні, поки ягоди не розм'якнуть.

Протерти гарячу масу через сито, щоб отримати однорідне пюре без кісточок і шкірок.

Додати цукор до пюре і перемішувати, поки він повністю не розчиниться.

Поставити масу на вогонь, довести до кипіння і варити 5-7 хвилин.

Розлити гаряче желе по стерилізованих банках, закрити кришками.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Розмінування фермерських земель
Повернення земель до життя: у серпні ціна розмінування гектара агроземель склала 60 тис. грн
2 хв на прочитанняВчора
НАБУ викрило схему за участю екснардепа Януковича та забудовниці
Викрито масштабну оборудку з 18 гектарами державної власності
2 хв на прочитанняВчора
Фото: Сирійський порт
Два судна прибули в сирійські порти для поповнення стратегічних запасів
1 хв на прочитання07 Вересня 2025
Незаконний експорт сої
Суд Одеси наклав арешт на 5,4 тис. тонн сої, яку намагалися незаконно вивезти з України
1 хв на прочитання07 Вересня 2025
Від удару російського дрону загинув голова Асоціації фермерів Херсонщини
1 хв на прочитання05 Вересня 2025
Вартість борщового набору в Україні: як ціни зросли у понад 26 разів
2 хв на прочитання04 Вересня 2025
Ціни на пшеницю продовжують падати: ринок реагує на новий урожай та зростання експорту
2 хв на прочитання04 Вересня 2025
Уряд провів ротацію: хто залишив свої посади в Мінкульті, Держводагентстві та Нацкомісії з мови
1 хв на прочитання03 Вересня 2025