Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • З підтоплених районів вивозять на гелікоптерах вагітних та рятують цуценят (відео)

З підтоплених районів вивозять на гелікоптерах вагітних та рятують цуценят (відео)

Поділитись:

Через погодні умови в Івано-Франківській області, до рятувальних робіт були залучені гелікоптери. Одним з них сьогодні евакуйовано двох вагітних жінок. Про це сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на брифінгу щодо ситуації з подоланням наслідків негоди в Івано-Франківській області.

"Сьогодні передислокували на Івано-Франківщину вже чотири гелікоптери, два які належать національній гвардії, два – Державної служби з надзвичайних ситуацій, один з них – медичного призначення, тобто може при потребі евакуйовувати людей хворих, вагітних. До речі сьогодні відбулась евакуація двох вагітних жінок на пізніх строках вагітності, які наземним транспортом неможливо було б доставити в лікарню у разі, якби розпочались пологи", - сказав Прем’єр.

З його слів, відбувся певний "обмін" – у Верховинський район зранку завезли 3 т гуманітарної допомоги. Назад забиратимуть вагітних жінок і тих, кому потрібна допомога.

Тим часом, на Буковині надзвичайники рятують від великої води не тільки людей, а й наших менших чотирилапих друзів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. Цього разу пощастило врятуватись чотирьом цуценятам та їх мамі.

 

 

Нагадаємо, голівудське відео з Яремче: дорога сповзає прямо з-під ніг жінки з дитиною.

Крім того, зливи, грози та шквали, які лютують на Західній Україні останніми днями, вже наробили значної шкоди. На Франківщині, до прикладу, негода зруйнувала 30 мостів і затопила села (фото, відео).

А на сьогодні ДСНС оголосила чергове штормове попередження: затопить ще десяток сіл на Буковині.