- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Вівсянка з яйцем на сковороді: легко й поживно
Вівсянка з яйцем на сковороді: легко й поживно
Класична ранкова вівсянка може стати не такою вже й класичною.
Вівсянка належить до традиційних рецептів сніданку, але є багато способів урізноманітнити цю страву і зробити її більш смачною й поживною. Пропонуємо один із них.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці — 50 г
яйце — 1 шт.
мед — 300 г
Приготування.
Інгредієнтів цієї страви всього три, але потрібно звернути особливу увагу на посуд, в якому готуватимете. Сковорода має бути з товстим та антипригарним дном. Розігріти сковороду і висипати в неї вівсяні пластівці.
Дерев'яною лопаткою помішувати пластівці, вони повинні трохи підрум'янитися.
Щойно відчуєте легкий горіховий аромат, додайте яйце.
Добре перемішувати масу лопаткою, доки пластівці рівно перемішаються з яйцем.
Зменшити вогонь і накрити сніданок кришкою. Дві-три хвилини тримати під кришкою. Якщо ви пробуєте цю страву вперше, можна взяти кілька різних добавок і вибрати, що більше сподобається. Це можуть бути мед, ягоди та фрукти (для дітей), сир або сметана (для дорослих).
Смачного!
Також ми розповідали про карамелізовані банани з млинцями: легкий і незвичайний рецепт.
Окрім того, ми писали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.