Догори
Дати відгук

Вівсянка з яйцем на сковороді: легко й поживно

Класична ранкова вівсянка може стати не такою вже й класичною.

1 хв на прочитання11 Липня 2022, 07:39
Поділитись:

Вівсянка належить до традиційних рецептів сніданку, але є багато способів урізноманітнити цю страву і зробити її більш смачною й поживною. Пропонуємо один із них.

Інгредієнти:

вівсяні пластівці — 50 г

яйце — 1 шт.

мед — 300 г

Приготування.

Інгредієнтів цієї страви всього три, але потрібно звернути особливу увагу на посуд, в якому готуватимете. Сковорода має бути з товстим та антипригарним дном. Розігріти сковороду і висипати в неї вівсяні пластівці.

Дерев'яною лопаткою помішувати пластівці, вони повинні трохи підрум'янитися.

Щойно відчуєте легкий горіховий аромат, додайте яйце.

Добре перемішувати масу лопаткою, доки пластівці рівно перемішаються з яйцем.

Зменшити вогонь і накрити сніданок кришкою. Дві-три хвилини тримати під кришкою. Якщо ви пробуєте цю страву вперше, можна взяти кілька різних добавок і вибрати, що більше сподобається. Це можуть бути мед, ягоди та фрукти (для дітей), сир або сметана (для дорослих).

Смачного!

Також ми розповідали про карамелізовані банани з млинцями: легкий і незвичайний рецепт.

Окрім того, ми писали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.