Догори
Дати відгук

Карамелізовані банани з млинцями: легкий і незвичайний рецепт

У млинцях нема нічого особливого. У бананах також. Але поєднання виходить дуже несподіване.

1 хв на прочитання11 Липня 2022, 00:38
Поділитись:

Зазвичай ми споживаємо банани сирими, але вони можуть надати нового «прочитання» традиційним млинцям із начинкою.

Інгредієнти:

молоко — 0,5 л

цукор — 1-2 столові ложки

яйця — 2 шт.

борошно — 5-6 столових ложок

олія — ​​2-3 столові ложки

сода — 0,5 чайної ложки

оцет — 1 столова ложка

банан — 1 шт.

цукор — 1 столова ложка

масло вершкове — 20 г

Приготування.

Приготувати тісто для млинців — з'єднати молоко, яйця, цукор та борошно.

Соду «погасити» оцтом і додати в тісто.

Ретельно перемішати, щоб не було грудочок борошна, і додати олію. Тісто готове.

Посмажити млинці.

Очистити банан, розрізати вздовж і навпіл.

На сковороді розтопити вершкове масло.

У масло всипати цукор і розчинити його, постійно перемішуючи. Наприкінці додати трохи води. Вміст повинен забухати.

На сковороду викласти очищені банани, обсмажити обидва боки до готовності.

При подачі банани вкласти в млинці. Можна полити млинці олією зі сковороди та подати до столу. Смачного!

Також ми розповідали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.