Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Шокуюче відео: земля "відломилася" і будинки зсунуло в море

Шокуюче відео: земля "відломилася" і будинки зсунуло в море

Поділитись:

Потужний зсув ґрунту в норвезькій комуні Алта на півночі Норвегії змив в море вісім будинків

Інцидент стався через зростання сейсмічної активності на мисі Кракнесет, що у Норвегії: зсув ґрунту шириною понад 600 метрів змив у море все, що знаходилося на даній ділянці.

Як повідомляє  rbc.ua, потужний зсув ґрунту, змив в море вісім будинків,  зафіксовано на півночі Норвегії.  На відео видно як це відбувається, постраждалих немає. Наразі поліція перевіряє інформацію, чи не залишилися у місці зсуву люди.

"Через високу сейсмічну активність рятувальники не відразу змогли потрапити до місця події.  Більшість змитих в море будівель були будинками для відпочинку. Через 48 годин у них повинні були заселитися відпочиваючі", - ідеться у повідомленні.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, після даного інциденту сталося ще кілька невеликих зсувів. Норвезьке управління водних ресурсів та енергетики відстежує ситуацію, зокрема ризик виникнення нових зсувів.

Відомо, в Івано-Франківській області першого червня сейсмологи зафіксували два землетруси за добу.  Перший землетрус стався о 07:22 і був дещо сильнішим за  другий.