Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів

Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів

Ви отримаєте овочі з особливим грибним смаком.

1 хв на прочитання25 Липня 2024, 11:55
Рецепт приготування Маринованих кабачків Смачний рецепт Рецепт приготування Маринованих кабачків Смачний рецепт
Поділитись:

Серед маси рецептів, завдяки яким господині можуть запастись кабачками на зиму, виділяється один: виконавши всі кроки, ви отримаєте овочі з особливим грибним смаком.

Для заготівлі знадобиться:

  • 1,5 кг кабачків (можна використовувати цукіні);
  • 1 пучок укропу;
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • 0,5 склянки олії;
  • 0,5 склянки 9% столового оцту;
  • 50 г цукру;
  • 1 столова ложка солі;
  • 0,5 столової ложки чорного меленого перцю.

Для початку підготуйте овочі таким чином, щоб вони стали нагадувати гриби не лише за смаком, а й за виглядом.

Для цього вимиті кабачки розріжте на 2-3 частини, витягніть серцевину і розріжте овочі на шматочки таким чином, щоб вони стали схожі на розрізані грибочки.

Перекладіть заготовки в глибоку миску, додайте кріп та дрібно нарізаний часник. Всі інші  компоненти перемішайте і помістіть до кабачків.

Після того, як овочі промаринуються протягом 3 годин, перекладіть їх у заздалегідь простерилізовані банки і накрийте кришками.

Нагрійте воду у великій каструлі та виставте в неї банки таким чином, щоб окріп не затікав всередину.

На стерилізацію салату йде близько 5 хвилин, після чого банки потрібно закатати і поставити остигати кришками донизу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
У кабіні фермери іноді просто сторожові пси. Робота в полі ведеться за допомогою GPS. Фото: Thomas Trutschel/dpa
ЄС погодив спрощення спільної сільськогосподарської політики для підтримки фермерів
1 хв на прочитанняВчора
Міскантус. Фото: DW
В Україні почали вирощувати міскантус, який дає на 20% більше енергії, ніж деревина
1 хв на прочитанняВчора
Ціни на томати до 120 грн/кг: в Україні дорожчають помідори через негоду та зростання витрат на обігрів теплиць
Ціна на помідори зросла до 120 грн/кг через листопадові погодні катаклізми
2 хв на прочитанняВчора
ФОТО: земельні наділи / agropolit.com
Чому учасники бойових дій не можуть отримати землю у приватну власність під час війни
1 хв на прочитання10 Листопада 2025
Ціни на борщовий набір впали втричі: надлишок продукції та воєнні ризики обвалили ринок
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Смак подорожей у келиху: як Європа святкує день винного туризму
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Лоза, що дає життя: як українські винороби і садівники створюють нову культуру
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитання08 Листопада 2025