Кабачки з сюрпризом: маринуємо з м'ятою та лимоном
Втомились від звичайних закусок? Ми підготували для вас оригінальний варіант маринованих кабачків.

Свіжий та незвичайний смак цієї закуски здивує всіх. Вона ідеально підходить для гарніру або як салат до будь-якої страви.
Інгредієнти.
кабачки молоді — 1,5 кг;
вода — 1 л;
цукор — 150 г;
сіль — 2 ст. л.;
оцет — 100 мл;
лимон — 1 шт.;
свіжа м'ята — великий пучок;
часник — 4-5 зубчиків;
духмяний перець — 5-6 горошин.
Приготування.
Кабачки помити, нарізати тонкими кружальцями.
На дно стерилізованих банок покласти листя м'яти, кілька зубчиків часнику, нарізаний кружальцями лимон та горошини перцю.
Щільно укласти кабачки.
Приготувати маринад: в каструлі змішати воду, сіль, цукор. Довести до кипіння, влити оцет і одразу зняти з вогню.
Залити кабачки гарячим маринадом до самого верху.
Закатати банки, перевернути догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



