Догори
Дати відгук

Реперка заспівала про забруднення довкілля (відео)

3:33
Поділитись:

Реперка Аlyona Аlyona представила соціально-відвертий трек "Тихо діти сплять"

Відео "Тихо діти сплять" - це про про нинішню ситуацію у світі, війни, екологічні катастрофи, голод і бідність, пандемія. Хіп-хоп виконавиця закликає людей терміново діяти, змінювати ставлення до навколишнього середовища і не ігнорувати те, що відбувається, "поки цей світ ще не зник".

Як пише  112.ua,  режисером кліпу виступив Антон Штука. Його метою було показати, яким є світ сьогодні, з нескінченним необдуманим споживанням і як не цінується людське життя.

За словами Аlyona Аlyona, люди забули, що для справжнього щастя  не треба так багато, що жодне зовнішнє благо не замінить внутрішню порожнечу, забули про те, що всі земні ресурси не нескінченні.

"Ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому і робити його кращим. Але зараз навіть те, що не потребує вдосконалення, ми знищуємо, не думаючи про наслідки. Ера споживачів, охочих використовувати все навколо, щоб отримати кайф і спростити собі життя, " - коментує нову пісню виконавиця.

Зйомки кліпу відбувалися на острові Балі,  який входить в десятку найбільш екологічно забруднених місць планети.

Відомо, у семи річках ЄС виявили тонни використаних рукавичок і масок. Тукож є дані, що радіоактивні відходи потрапили до питної води на окупованому Донбасі.