- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Паровий рулет «Ханум»: як приготувати в мультиварці
Національна узбецька страва — паровий рулет «Ханум» — справжній шедевр кулінарії, який можна приготувати в мультиварці. Для начинки також можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.
Інгредієнти:
цибулини — 6 шт.;
картоплини — 10 шт.;
яйця — 2 шт.;
борошно — 1 кг;
тепла вода — 0,5 л;
олія — для смаження;
соєвий соус — до смаку;
сіль, перець.
Приготування.
Борошно просіяти гіркою в посудину.
Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду й замісити тісто.
Накрити тісто й лишити на 10 хвилин.
Картоплю помити, почистити й порізати кубиками.
Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.
Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.
Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння й готувати 35 хвилин.
Більше новин читайте на GreenPost.