Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Відео
  • Новонароджений хлопчик впав у кому після щеплення (відео)

Новонароджений хлопчик впав у кому після щеплення (відео)

Поділитись:

Дитинці щеплення зробили в пологовому

У Луцькому пологовому будинку сталася трагедія. Немовля, яке народилось шість днів тому, впало в кому за дві години після вакцини від гепатиту Б. Зараз малюка доставили в дитячу лікарню, він у тяжкому стані в реанімації. Батько хлопчика Юрій Мороз звернувся до журналістів, щоб надати ситуації розголосу. Чоловік також написав заяву до поліції з приводу халатності лікарів. Про це повідомляє телеканал «Аверс».

Немовля народилося в Луцькому пологовому будинку 1 серпня. Батько сам був присутній при пологах. Дитина народилася здоровою. 4 серпня породілля вже мали виписувати. Однак через дві години після того, як немовляті зробили щеплення від гепатиту B, – в дитини почалися проблеми, стало відмовляти дихання…

“Ніч таку, як я пережив, я не побажаю нікому. Ворогам не побажаю…” – бідкається батько дитини, мешканець села Забороль Луцького району Волині Юрій Мороз.

Лікарі свою провину не визнають й різке погіршення здоров'я малюка списують на те, що мати хлопчика на 26 тижні вагітності перехворіла на коронавірус.

Тим часом, МОЗ оголосив "війну" Тернополю та Луцьку через відмову влади міст посилити карантин (відео).