Догори
Дати відгук

Капуста маринована «Смакота» — смачний і хрусткий гарнір без зайвих зусиль

Процес приготування простий, але результат перевершує всі очікування.

1 хв на прочитання17 Вересня 2024, 07:24
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Капуста маринована «Смакота» — це ідеальний рецепт для тих, хто хоче насолоджуватися смачним і хрустким гарніром без зайвих зусиль. Процес приготування простий, але результат перевершує всі очікування. Ця маринована капуста стане чудовим доповненням до будь-якої страви, і завдяки її легкому приготуванню ви завжди зможете мати напохваті смачний гарнір.

Інгредієнти:

капуста — 1 качан (невеликий);

морква — 2 шт.;

часник — 3 зубчик;

перець гострий — 1 стручок;

лавровий лист — 5 шт.;

гвоздика — 7 шт.;

перець горошком чорний та запашний — 15 шт.;

насіння кропу — 1 ст. л.;

вода – 1,5 л;

оцет 6 % — 1 склянка;

олія — ​​1 склянка;

сіль — 4-5 ст. л.;

цукор — 9 ст. л.

Приготування.

Капусту нарізати довільно та не дрібно.

Моркву очистити та нарізати кружальцями. Частки часнику очистити та роздавити лезом ножа. Гострий перчик нарізати кружальцями.

Додати лавровий лист, насіння кропу, гвоздику та перець горошком. Перемішати

Для приготування розсолу у воду влити олію й оцет, додати сіль і цукор. Довести до кипіння.

Залити капусту. Закрити кришкою й дати настоятися 3 дні за кімнатної температури. Потім перекласти в чисті банки, долити маринадом, закрити будь-якими кришками та зберігати у холодильнику.

Маринована капуста швидкого приготування готова. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.