- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Запечені човники з кабачків із куркою та грибами — просто, смачно й незвично
Запечені човники з кабачків із куркою та грибами — просто, смачно й незвично
Сезон кабачків — це можливості для кулінарних експериментів.
Сезон кабачків уже почався, що відкриває безліч можливостей для кулінарних експериментів. Наприклад, запечені човники з кабачків із куркою та грибами — це не лише смачний, а й нетривіальний спосіб приготування цього овоча.
Інгредієнти:
кабачки — 3 шт.;
куряче філе — 1 шт.;
гриби — 250 г;
сир — 120 г;
цибуля — 1 шт.;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком;
кріп — за смаком;
огірок — ½ шт.
Приготування.
Розрізати кабачки вздовж на дві половинки і видалити м'якоть. Виходять порожні човники.
Дрібно нарізати гриби, цибулю, м'якоть кабачків. Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Обсмажити на попередньо розігрітій сковороді гриби із цибулею.
На великій тертці натерти сир.
У мисці змішати гриби з цибулею, м'якоть кабачків, куряче філе та половину сиру.
Закласти начинку в човники і зверху посипати сиром, що залишився.
Поставити в попередньо нагріту духовку на 220 °С на 30 хвилин.
Посипати готові човники кропом і декорувати огірком на шпажці у вигляді вітрила.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.