Догори
Дати відгук

Запечена картопля в рукаві — надзвичайно простий рецепт

Дозвольте собі відкрити нові гастрономічні горизонти та насолодитися чудовим смаком.

1 хв на прочитання22 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Хоча картопля може здатися банальним продуктом, її унікальність полягає в безмежному розмаїтті способів приготування. Від класичних пюре до витончених страв — картопля завжди може вразити смаком і творчим підходом кулінара. Дозвольте собі відкрити нові гастрономічні горизонти та насолодитися чудовим смаком улюбленого коренеплоду, приготувавши запечену картоплю в рукаві.

Інгредієнти:

картопля — 1 кг;

оливкова олія — для заправки;

кріп — пучок;

часник — 3-4 зубчики;

сіль, перець — за смаком;

рукав для запікання — 1 шт.

Приготування.

Картоплю помити та проколоти зубочисткою в різних місцях. Кріп промити та дрібно нарізати. Часник очистити та пропустити через часникочавилку. Змішати все у каструлі.

Додати спеції до смаку.

Влити оливкову чи звичайну олію. Перемішати. Перекласти картоплю в пакет для запікання, затягнути кліпсою.

Розігріти духовку. Запікати картоплю близько години за температури 180 °С. Коли картопля буде готова, розрізати рукав і залишити ще на кілька хвилин. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.