- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Запечена картопля в рукаві — надзвичайно простий рецепт
Запечена картопля в рукаві — надзвичайно простий рецепт
Дозвольте собі відкрити нові гастрономічні горизонти та насолодитися чудовим смаком.
Хоча картопля може здатися банальним продуктом, її унікальність полягає в безмежному розмаїтті способів приготування. Від класичних пюре до витончених страв — картопля завжди може вразити смаком і творчим підходом кулінара. Дозвольте собі відкрити нові гастрономічні горизонти та насолодитися чудовим смаком улюбленого коренеплоду, приготувавши запечену картоплю в рукаві.
Інгредієнти:
картопля — 1 кг;
оливкова олія — для заправки;
кріп — пучок;
часник — 3-4 зубчики;
сіль, перець — за смаком;
рукав для запікання — 1 шт.
Приготування.
Картоплю помити та проколоти зубочисткою в різних місцях. Кріп промити та дрібно нарізати. Часник очистити та пропустити через часникочавилку. Змішати все у каструлі.
Додати спеції до смаку.
Влити оливкову чи звичайну олію. Перемішати. Перекласти картоплю в пакет для запікання, затягнути кліпсою.
Розігріти духовку. Запікати картоплю близько години за температури 180 °С. Коли картопля буде готова, розрізати рукав і залишити ще на кілька хвилин. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.