Догори
Дати відгук

Яєчня «Інь і Янь» — надзвичайно просто, смачно й оригінально

За кілька хвилин сніданок уже на столі.

1 хв на прочитання26 Жовтня 2022, 07:27
Поділитись:

Яєчня «Інь і Янь» не лише смачна й поживна — її вигляд неодмінно підніме настрій.

Інгредієнти:

темний хліб — 1 скибочка;

яйце — 1 шт.;

сіль за смаком;

олія — 1 столова ложка.

Приготування.

За допомогою форм для виготовлення печива вирізати отвори в скибочці хліба — наприклад, півмісяці.

Білок відокремити від жовтка.

На розігріту сковороду вилити олію та викласти скибочки хліба.

Далі жовток викласти в один місяць, а білок в інший, присолити. Обсмажувати по обидва боки, подавати до столу гарячим.

Також ми розповідали про «лінивий» хачапурі на сковороді: буде готово за кілька хвилин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.