Догори
Дати відгук

Вийдуть з першого разу: рецепт приготування ніжних сінабонів

Вони в міру пряні, з ароматом кориці та ніжним вершковим сиром.

2 хв на прочитання02 Січня 2024, 11:40
Рецепт приготування класичних сінабонів Рецепт приготування класичних сінабонів
Поділитись:

Закручені пухкі булочки сінабон із корицею, що покриті густим вершковим кремом – саме те, що потрібно під час сніданку, або в ролі десерту затишним вечором. Ароматні булочки з корицею готують досить просто, а результат приємно вражає.

Інгредієнти:

Тісто

  • молоко – 300 мл;
  • борошно – 4 склянки;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • вершкове масло – 60 гр.;
  • яйця – 1 шт.;
  • щіпка солі;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • швидкі дріжджі – 1 уп. (10 г)

Начинка

  • вершкове масло — 70 г;
  • мелена кориця – 2.5-3 ч. л.;
  • цукор – 6 ст. л.;

Глазур

  • вершки 10% – 150 мл;
  • м’який вершковий сир – 140 г;
  • вершкове масло – 40-50 г;
  • цукор – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У теплому молоці розмішати дріжджі з цукром та 1 столовою ложкою борошна. Накрити та відставити на 20 хвилин.
  2. Додати розтоплене тепле вершкове масло, вбити яйце, додати сіль з ванільним цукром та змішати до однорідності.
  3. Поступово додати просіяне борошно, замішуючи тісто спершу ложкою, а потім руками. Сформувати кулю, покласти в миску, залишити на годину.
  4. Тим часом зробити начинку, змішавши цукор, корицю та м'яке вершкове масло.
  5. Тісто розділити на дві частини, кожну розкотити та рівномірно розмазати начинку трохи відступаючи від краю.
  6. Звертаємо рулети.
  7. Нарізати рулети на шматочки товщиною близько 2,5 см, викласти на застелене пергаментом деко, накрити та залишити на 20 хвилин.
  8. Випікати у розігрітій до 180 градусів близько 25 хвилин.
  9. Швиденько приготувати крем, збивши усі інгредієнти для глазурі міксером, та залити ним булочки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.