Догори
Дати відгук

Вийдуть з першого разу: рецепт приготування ніжних сінабонів

Вони в міру пряні, з ароматом кориці та ніжним вершковим сиром.

2 хв на прочитання02 Січня 2024, 11:40
Рецепт приготування класичних сінабонів Рецепт приготування класичних сінабонів
Поділитись:

Закручені пухкі булочки сінабон із корицею, що покриті густим вершковим кремом – саме те, що потрібно під час сніданку, або в ролі десерту затишним вечором. Ароматні булочки з корицею готують досить просто, а результат приємно вражає.

Інгредієнти:

Тісто

  • молоко – 300 мл;
  • борошно – 4 склянки;
  • цукор – 5 ст. л.;
  • вершкове масло – 60 гр.;
  • яйця – 1 шт.;
  • щіпка солі;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • швидкі дріжджі – 1 уп. (10 г)

Начинка

  • вершкове масло — 70 г;
  • мелена кориця – 2.5-3 ч. л.;
  • цукор – 6 ст. л.;

Глазур

  • вершки 10% – 150 мл;
  • м’який вершковий сир – 140 г;
  • вершкове масло – 40-50 г;
  • цукор – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У теплому молоці розмішати дріжджі з цукром та 1 столовою ложкою борошна. Накрити та відставити на 20 хвилин.
  2. Додати розтоплене тепле вершкове масло, вбити яйце, додати сіль з ванільним цукром та змішати до однорідності.
  3. Поступово додати просіяне борошно, замішуючи тісто спершу ложкою, а потім руками. Сформувати кулю, покласти в миску, залишити на годину.
  4. Тим часом зробити начинку, змішавши цукор, корицю та м'яке вершкове масло.
  5. Тісто розділити на дві частини, кожну розкотити та рівномірно розмазати начинку трохи відступаючи від краю.
  6. Звертаємо рулети.
  7. Нарізати рулети на шматочки товщиною близько 2,5 см, викласти на застелене пергаментом деко, накрити та залишити на 20 хвилин.
  8. Випікати у розігрітій до 180 градусів близько 25 хвилин.
  9. Швиденько приготувати крем, збивши усі інгредієнти для глазурі міксером, та залити ним булочки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитання7 годин тому
7 листопада: день народження вина «Мерло», історія та святкування
Червоне з характером: коли Мерло займає центр уваги
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
На ринку кукурудзи ціновий стрибок: українські фермери гальмують збирання в очікуванні сухого зерна
2 хв на прочитання05 Листопада 2025
Фото: ДСНС України
Двоє працівників агрохолдингу загинули на Чернігівщині, наблизившись до нерозірваного російського БпЛА.
1 хв на прочитання04 Листопада 2025
У Раді зареєстрували законопроєкт про оподаткування новостворених фермерських господарств
1 хв на прочитання04 Листопада 2025
Від початку війни в Україні з'явилося 70 нових виноробних підприємств
2 хв на прочитання04 Листопада 2025
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитання03 Листопада 2025
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитання03 Листопада 2025