- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Простий і смачний салат із буряка до будь-якого столу
Простий і смачний салат із буряка до будь-якого столу
Буряки не відварюйте, а запікайте в духовці
Салат досить простий за продуктовим набором, його можна робити хоч щодня, він дуже смачний та корисний.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- буряк відварений, 500 г;
- яйця варені, 3 шт.;
- кукуруза консервована, 200 г;
- сирок плавлений, 1 шт;
- сухарики солоні, 70 г;
- сіль, перець, майонез чи сметана.
Процес приготування
Якщо ви хочете, щоб салат був ще кориснішим, з яскравим смаком і ароматом, тоді буряки не відварюйте, а запікайте в духовці, так овочі зберігають більшу частину вітамінів і мінералів, залишаються такими ж солодкими.
Буряк та яйця, плавлений сирок ріжемо кубиками.
Змішуємо продукти та заправляємо майонезом.
Сухарики вибирайте солоні, щоб не довелося досолювати весь салат, і він залишився з контрастом смаку. Додають сухарі безпосередньо перед подачею салату на стіл, щоб хліб залишився хрустким.