Догори
Дати відгук

Продукти, які стають ще кориснішими, якщо їсти їх натщесерце

Так вони краще зміцнюють серцево-судинну систему та імунітет

2 хв на прочитання18 Грудня 2022, 06:54
Поділитись:

Далеко не всі навіть корисні продукти варто їсти натщесерце. А ось деякі з них, навпаки, від цього стають ще кориснішими.

Каші

Каша — ідеальний сніданок: це заряд бадьорості, вітамінів і мікроелементів, яких організм потребуватиме весь день. Вибирайте на сніданок вівсяну або рисову кашу: вони сприяють зниженню рівня холестерину і завдяки високому вмісту клітковини благотворно впливають на травлення та підвищують працездатність, зміцнюючи серцево-судинну систему та імунітет. Не забувайте про існування манки, кукурудзяної, пшеничної та гречаної каші — так само, як і вівсянка, вони буквально обволікають наш шлунок, захищаючи його слизову, і сприяють нормальній роботі обміну речовин.

Яйця

Курячі яйця — один із найкорисніших для здоров'я продуктів, який обов'язково варто включити до свого раціону. Велика кількість вітамінів і мінералів та довге відчуття ситості — лише небагато плюсів, якими може похвалитися цей низькокалорійний продукт. А тим, хто сушить голову, що ще можна приготувати з яєць, крім простої яєчні або омлету, ми рекомендуємо знайти для себе новий улюблений рецепт для сніданку — їх існує безліч.


Горіхи

Горіхи багаті на корисні жири, а їхня висока енергетична цінність робить їх чудовим варіантом для швидкого, смачного і корисного перекушування. Якщо ви з’їдатимете жменю горіхів на сніданок, метаболізм почне працювати, як годинник, рівень холестерину в крові знизиться, а ваша шкіра, нігті та волосся будуть дуже вдячні значній дозі вітаміну В і корисних жирів.
Волоський горіх і кеш’ю радять їсти людям, зайнятим тяжкою фізичною або розумовою працею; мигдаль, фісташки та кедровий горіх допоможуть при захворюваннях шлунково-кишкового тракту та низькому імунітеті, а фундук та арахіс стануть незамінними помічниками при стресі та низькій працездатності.
 

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я