Наче на багатті: фінський рибний суп із копченою сьомгою

2 хв на прочитання04 Жовтня 2022, 17:29

Подавайте суп із житнім хлібом.

Наші друзі фіни дуже люблять супи на молоці взагалі та рибні супи на молоці зокрема. Варіантів супів із сьомги у них величезна кількість.

Як пише «pixelinform», цей суп смачніший за всі інші насамперед тому, що там є копчена риба, яка надає йому неймовірний аромат – якийсь сільський, чи що. Наче його на багатті приготували. Подавайте суп із житнім хлібом. Це справді дуже смачно.

СКЛАДОВІ:

ПРИГОТУВАННЯ

ДО РЕЧІ

Замість сьомги для цього супу можна взяти будь-яку рибу сімейства лососевих: горбушу, форель, кету. Щоб бульйон вийшов прозорим, по-перше, не давайте йому бурхливо кипіти, а по-друге, процідіть його через полотняну серветку, або через фільтр для чаю або кави (це дуже зручно і надійно).

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: