- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Манно-вівсяна каша (з двох круп) — простий рецепт
Манно-вівсяна каша (з двох круп) — простий рецепт
Аби готова каша була ще смачнішою, в неї можна додати шматочок вершкового масла, свіжі ягоди та фрукти.
Приготування манно-вівсяної каші — процес дуже простий і швидкий.
Інгредієнти:
манна крупа — 4 ст. л. (100 г);
вівсяні пластівці — 4 ст. л. (56 г);
молоко — 500 мл;
вода — 500 мл;
сіль — 1 ч. ложка;
цукор — 2 ст. ложка;
масло вершкове — за смаком.
Приготування.
Залити водою, молоком і поставити на вогонь. Всипати вівсяні пластівці, після закипання варити на середньому вогні 2-3 хвилини.
Потім тонкою цівкою влити манку, постійно помішуючи віничком. У кашу додати сіль, цукор, перемішати.
Варити кашу на повільному вогні 5-7 хвилин. Щойно каша почне густіти, вимкнути вогонь, накрити кришкою, дати каші настоятися.
У готову кашу додати шматочок вершкового масла, каша буде ще смачнішою. Чудовим доповненням є свіжі ягоди і фрукти.
Також ми розповідали про саксонські сирники: незвичний рецепт.