Догори
Дати відгук

Крабово-сирні котлети — простий і незвичайний рецепт

Це поєднання найкращих рис крабового м'яса та ніжності сирного смаку чудово підходить як для обіду, так і для вечері.

1 хв на прочитання18 Листопада 2023, 01:21
Крабово-сирні котлети Крабово-сирні котлети
Поділитись:

Крабово-сирні котлети — це смачна та ніжна страва, яка призначена для тих, хто цінує морські делікатеси та бажає урізноманітнити свій раціон. Вона поєднує в собі найкращі риси крабового м'яса та ніжності сирного смаку і чудово підходить як для обіду, так і для вечері. Готувати крабово-сирні котлети легко та швидко, і вони завжди викликають захоплення своїм смаком та апетитним виглядом.

Інгредієнти:

крабові палички — 200 г;

сир «Український» — 200 г;

яйце — 2 шт.;

часник — 2 зубчики;

сухарі панірувальні — для панірування;

олія — для смаження.

Приготування.

Крабові палички подрібнити у блендері чи натерти на великій тертці.

Сир натерти на великій тертці.

Викласти в чашу подрібнені крабові палички та натертий сир.

Вичавити часник за допомогою часникодавки.

Додати яйця. За бажанням можна додати трохи свіжомеленого чорного перцю. Розмішати.

З одержаної маси сформувати невеликі котлетки. Обваляти котлетки в панірувальних сухарях. Обсмажити на олії з двох сторін до золотистого кольору.

Викласти котлетки на паперовий рушник чи серветку, щоб прибрати надлишки олії.

Котлетки дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді.

Також ми писали про картопляні котлети з твердим сиром і солодким перцем — рецепт без м’яса.

Окрім того, ми розповідали про котлети з рису та рибних консервів — простий рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025