Догори
Дати відгук

Консервовані цукіні зі смаком огірків: простий рецепт

Секрет рецепту в лимонній кислоті.

1 хв на прочитання25 Липня 2022, 09:26
Поділитись:

Можна приготувати консервовані на зиму цукіні із лимонною кислотою. На смак вони дуже нагадують огірки. Готувати таку закуску дуже просто.

Інгредієнти:

2 середніх цукіні

кілька гілочок свіжого кропу

2 зубки часнику

1/3 чайної ложки лимонної кислоти

столова ложка цукру

стільки ж солі

Приготування.

Скляну тару ретельно помити, обробити протягом 15 хвилин парою.

У стерильну банку закласти цукіні, нарізані шматочками, кріп із часником. Заготовку заповнити крутим окропом й витримати 20 хвилин. Злити рідину, знову закип’ятити й залити на 20 хвилин.

Знову злити рідину, всипати сіль із цукром, дати закипіти.

У банки всипати лимонну кислоту. Залити закипілим маринадом. Закрутити.

Цукіні з лимонною кислотою після остигання під пледом зберігати в темному місці.

Також ми розповідали, як засипати все в банку — і за 10 хвилин готово: рецепт смачних огірочків на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро