Догори
Дати відгук

Кабачки по-корейськи на зиму — смачно, просто і бюджетно

Найкраще використовувати молоді кабачки завбільшки до 15 см.

1 хв на прочитання25 Серпня 2023, 07:32
Поділитись:

Для приготування кабачків по-корейськи на зиму найкраще використовувати молоді кабачки завбільшки до 15 см.

Інгредієнти:

кабачки — 1 кг;

морква — 2 кг;

цибуля — 1 шт.;

кріп — ½ пучка;

оцет — 60 мл;

олія — 60 мл;

цукор — 60 г;

сіль — 1 ст. л.;

часник — 3 зубчики;

мелений чорний перець за смаком.

Приготування.

Натерти овочі на тертці для корейської моркви, кріп і часник подрібнити.

Змішати все з сіллю, оцтом, цукром, олією і чорним перцем.

Накрити кришкою та поставити в холодильник на 3 години.

Розкласти масу з соком, що утворився, по банках і простерилізувати 15 хвилин. Закрутити, перевернути вгору дном і закутати теплим рушником.

Також ми писали про салат із кабачків — незвичайний рецепт простої заготовки на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.