Догори
Дати відгук

Кабачки по-корейськи на зиму — смачно, просто і бюджетно

Найкраще використовувати молоді кабачки завбільшки до 15 см.

1 хв на прочитання25 Серпня 2023, 07:32
Поділитись:

Для приготування кабачків по-корейськи на зиму найкраще використовувати молоді кабачки завбільшки до 15 см.

Інгредієнти:

кабачки — 1 кг;

морква — 2 кг;

цибуля — 1 шт.;

кріп — ½ пучка;

оцет — 60 мл;

олія — 60 мл;

цукор — 60 г;

сіль — 1 ст. л.;

часник — 3 зубчики;

мелений чорний перець за смаком.

Приготування.

Натерти овочі на тертці для корейської моркви, кріп і часник подрібнити.

Змішати все з сіллю, оцтом, цукром, олією і чорним перцем.

Накрити кришкою та поставити в холодильник на 3 години.

Розкласти масу з соком, що утворився, по банках і простерилізувати 15 хвилин. Закрутити, перевернути вгору дном і закутати теплим рушником.

Також ми писали про салат із кабачків — незвичайний рецепт простої заготовки на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання42 хвилини тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання2 години тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання3 години тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025