Кабачкова аджика: дуже легко, смачно і дешево

1 хв на прочитання21 Серпня 2022, 07:39

Фактично овочі потрібно пропустити через м'ясорубку, проварити й закрутити.

Рецептів аджики є безліч, серед них навіть аджика з кабачка.

Інгредієнти:

очищені кабачки — 3 кг;

морква — 500 г,

болгарський перець — 500 г;

помідори — 1,5 кг;

сіль — 2 столові ложки солі з маленькою гіркою;

цукор — 100 г;

червоний пекучий перець — 2,5 столові ложки;

оцет 9% — 100 мл;

часник — 5 шт.

Приготування.

Усі овочі пропустити через м'ясорубку.

Покласти їх у каструлю, додати сіль, перець, цукор, олію та варити 35-40 хвилин.

Додати подрібнений часник і варити ще 5 хвилин.

Влити оцет, варити ще кілька хвилин.

Розкласти аджику по баночках і закрутити. Закутати теплою ковдрою і залишити до повного остигання.

Ми наводили й інші рецепти: кабачкова аджика з помідорами та перцем, аджика на зиму — рецепт не класичний, але дуже смачний, а також аджика з помідорів: легкий рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: