- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Кабачкова аджика: дуже легко, смачно і дешево
Кабачкова аджика: дуже легко, смачно і дешево
Фактично овочі потрібно пропустити через м'ясорубку, проварити й закрутити.
Рецептів аджики є безліч, серед них навіть аджика з кабачка.
Інгредієнти:
очищені кабачки — 3 кг;
морква — 500 г,
болгарський перець — 500 г;
помідори — 1,5 кг;
сіль — 2 столові ложки солі з маленькою гіркою;
цукор — 100 г;
червоний пекучий перець — 2,5 столові ложки;
оцет 9% — 100 мл;
часник — 5 шт.
Приготування.
Усі овочі пропустити через м'ясорубку.
Покласти їх у каструлю, додати сіль, перець, цукор, олію та варити 35-40 хвилин.
Додати подрібнений часник і варити ще 5 хвилин.
Влити оцет, варити ще кілька хвилин.
Розкласти аджику по баночках і закрутити. Закутати теплою ковдрою і залишити до повного остигання.
Ми наводили й інші рецепти: кабачкова аджика з помідорами та перцем, аджика на зиму — рецепт не класичний, але дуже смачний, а також аджика з помідорів: легкий рецепт.