Догори
Дати відгук

Хіміотерапія більше не знадобиться: онколог радить засіб від раку

Його можна виготовити лише самостійно, тому що вживати потрібно свіжим.

3 хв на прочитання16 Жовтня 2021, 13:01
Поділитись:

Доктор медичних наук, лікар-онколог Рамін Іманов поділився рецептом саморобного соку, який дуже ефективно руйнує клітини раку. Онколог запевняє, що цей засіб навіть усуває необхідність хіміотерапії.

«Усе, що вам потрібно, це кілька органічних інгредієнтів. Їх поєднання створює чудову формулу, яка запобігає ненормальному росту ракових клітин», — переконує Рамін Іманов.

Онколог пояснює, чим обґрунтований вибір інгредієнтів.

Морква багата на каротиноїди. Це природні антиоксиданти й імуномодулятори, які захищають клітини від старіння та раку. Якщо у вашому раціоні бракує каротиноїдів, ризик розвитку раку значно збільшується.

Антиоксиданти захищають клітини від ушкодження вільними радикалами. Вільні радикали — це фактично поодинокі електрони, які ушкоджують ДНК, через що організм не здатний відновити пошкодження і створюється ідеальний ґрунт для раку.

Каротиноїди і вітамін А чудово підходять для підвищення функції білих кров'яних клітин, також званих «природними клітинами-кілерами». Це допомагає імунній системі боротися з численними інфекціями і раком.

Сприятливий ефект бета-каротину був уперше виявлений у 1940-х роках. На сьогоднішній день існує більше 200 досліджень, які підтверджують позитивний ефект бета-каротину в лікуванні раку.

Дослідження, проведене в Швейцарії в 1970 році, показало, що чоловіки з низьким рівнем каротиноїдів у крові мають вищий ризик смерті через рак. Це дослідження тривало протягом 12 років. Бета-каротин також здатен захистити епітеліальні тканини, такі як легені, горло, сечовий міхур, кишківник і товсту кишку.

У 1989 році фахівці з Університету Вашингтона і Науково-дослідного онкологічного центру Фреда Хатчінсона довели зв'язок між високим споживанням бета-каротину і зниженням ризику захворюваності на рак шийки матки.

В іншому британському дослідженні взяли участь заморожені зразки крові 5004 жінок. Здоров'я цих жінок контролювалося протягом декількох років. Проведене дослідження показало, що у жінок, які не страждали від раку, на 50 % більше бета-каротину в крові, ніж у жінок, яким був діагностований рак молочної залози.

Петрушка зміцнює імунну систему, усуває токсини, а також запобігає пошкодженню вільних радикалів. Вона також має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості.

Ця трава багата на потужні флавоноїдні сполуки, які пропонують широкий спектр переваг для здоров'я. Імператорин і ізопімпінеллін захищають від раку грудей, печінки і легень, апігенін і міріцетин запобігають утворенню пухлин у лабораторних тварин (зокрема раку легень). Флавоноїди є причиною того, чому часник вважається хіміо-захисною їжею.

Рамін Іманов запевняє, що регулярне вживання цього соку вбиває ракові клітини і регенерує тканини без небезпеки хімічних речовин. Онкохворим професор рекомендує пити такий сік 3 рази на день, а для профілактики раку — склянку соку протягом дня. Аде завжди слід вживати сік свіжоприготованим.

Інгредієнти (для однієї порції):

  • ½ пучка петрушки
  • 5 моркви
  • ½ апельсина
  • 1 лимон

Змішайте інгредієнти разом у соковижималці.

Рамін Іманов радить вживати такий сік упродовж 4-5 місяців.

Також ми розповідали, що онколог радить простий рецепт для лікування та профілактики раку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost