- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Французьке печиво з шоколадною глазур'ю «Пальм'є»: незвичайний десерт, який готується напрочуд швидко
Французьке печиво з шоколадною глазур'ю «Пальм'є»: незвичайний десерт, який готується напрочуд швидко
Головне — не пересушити печиво у духовці.
Французька кухня завжди привертала увагу своєю вишуканістю та неповторним смаком. Незвичайний десерт — французьке печиво з шоколадною глазур'ю «Пальм'є» — не лише дивує своєю неймовірною смакотою, а й готується дуже швидко.
Інгредієнти:
тісто листкове — 1 пачка;
вершкове масло — 50 г;
шоколад — 1 плитка;
цукрова пудра — 2-4 столові ложки.
Приготування.
Листкове тісто розморозити, щоб його було легко розкачувати.
Шоколад нарізати шматочками.
Нарізаний шоколад покласти в сотейник із вершковим маслом та розтопити до рідкого стану.
Далі розкачати тісто тонким пластом, попередньо присипавши поверхню цукровою пудрою.
На тісто намазати шоколад.
Скачати тісто в ковбаску з обох боків.
Ковбаску нарізати невеликими шматочками і викласти на деко.
Відправити до духовки випікатися на 15-25 хвилин при температурі 180 °С. Головне — не пересушити печиво у духовці.
Французьке печиво з шоколадом готове, смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.