Догори
Дати відгук

Рецепт корисного шоколаду — смачно й по-домашньому

Ласощі з користю для здоров’я.

1 хв на прочитання06 Лютого 2024, 01:21
Фото: Kafedra | Фото: Kafedra |
Поділитись:

Хто може відмовитися від частинки корисності, особливо коли йдеться про шоколад? На звичайній кухні можна приготувати шоколад, який, окрім неймовірного смаку, також принесе користь вашому організму. Насолоджуйтесь цими ласощами з користю для здоров’я.

Інгредієнти:

какао-олія — 50 г;

кероб або какао — 50 г;

стевія (за смаком);

горіхи та спеції на ваш вибір.

Приготування.

Порізати какао-масло на дрібні шматочки.

Покласти в миску какао-масло та кероб.

Поставити на водяну лазню й мішати до розчинення какао-масла. Ні краплі води в суміші — шоколад її не любить, і не вийде стемперувати.

Потрібно стежити за температурою, щоб не вище 42 °С — без цього не вийде хрусткий шоколад. Але перегрівати не можна.

Коли нагріється до цієї температури, маса вся змішалася — зняти з лазні й  остуджувати до 33 °С, помішуючи. Можна помішати-поставити, помішати-поставити, але не забути. Тут дуже допоможе кондиціонер. Шоколад полюбляє температуру приміщення 18-20 градусів.

Розлити по формах.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.