Догори
Дати відгук

10 порад масажиста, як схуднути та зберегти стрункість

Побічний ефект — оздоровлення та отримання насолоди від життя.

2 хв на прочитання04 Лютого 2022, 07:40
Схуднення Схуднення
Поділитись:

Зазвичай люди у прагненні схуднути обирають якийсь один метод, хоча краще можуть подіяти кілька методів, застосованих разом. Масажист Іван Яріш зібрав 10 порад, які допоможуть зробити та зберегти тіло струнким.

Завжди потрібно снідати. Не пропускати ранковий прийом їжі.

Деякі страви можна приправляти спеціями, наприклад, перцем або імбиром. Приправлена ​​порція їжі активізує процес метаболізму в середньому на 25 %, що дозволяє спалювати близько 300 калорій на день.

Вживати велику кількість рідини — золоте правило будь-якої дієти та здорового способу життя в цілому. Добовий мінімум — 1,5-2 л води. Також можна заварити зелений чай, багатий на антиоксиданти, які необхідні для нормалізації обміну речовин.

Включити морську капусту до раціону харчування. Цей продукт містить йод, який стимулює діяльність щитоподібної залози, котра відіграє важливу роль у роботі нашого організму.

Відвідувати лазню. Лазневі процедури, що стимулюють потовиділення та розщеплення жирів, рекомендується проводити раз на тиждень. Додатково можна перед натерти все тіло сіллю з медом.

Пити сухе вино, якщо ви вживаєте алкогольні вироби. Але напій має бути повністю натуральним, не містити барвників та хімічних речовин.

Налаштувати себе на позитивні емоції та частіше усміхатися. 10-хвилинний сміх спалює до 40 калорій та прискорює метаболізм на 20 %. Аналогічна реакція відбувається у любителів фільмів жахів, але іноді слід і пощадити свою психіку від телевізійного негативу.

Вживати молочні продукти (йогурти, кефір, сир), які містять кальцій. Крім загальної користі цього будівельного елемента для скелета та зубів, він також активізує метаболізм.

Спорт. Жінкам можна займатися фітнесом, аеробікою, йогою. Головне — постійно міняти види фізичних тренувань, оскільки згодом організм адаптується до навантажень і перестає на них реагувати, отже, вага застигає у «мертвій точці». У період інтенсивних занять фізкультурою витрати калорій підвищуються на 20-30 %.

Масаж. Майстри радять щонайменше раз на півроку проводити курс антицелюлітного, лімфадренажного та медового масажу.

Також ми розповідали, як наїдатись на ніч і худнути: радить фітнес-тренер.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.