Вверх
Дать отзыв

Шнельклопс («швидка відбивна») із фаршу — швидкий і простий рецепт із простих продуктів

Подавати шнельклопс потрібно в порційних креманках.

1 мин на прочтение18 Января 2023, 07:32
Поделиться:

Шнельклопс (варіант перекладу з німецької — «швидка відбивна») із фаршу готується швидко, просто і зі звичайних продуктів.

Інгредієнти:

фарш м'ясний — 200 г;

цибуля ріпчаста — 2 шт.;

борошно — 1 ст. ложка;

сметана — 100 мл;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком.

Приготування.

Цибулю очистимо і нарізати кубиками.

Обсмажити цибулю на сковороді з олією буквально 1 хвилину.

Додати сіль і мелений перець.

Потім викласти м'ясний фарш.

Обсмажити його протягом 10 хвилин.

Додати борошно.

Сметану з'єднати з невеликою кількістю води, все розмішати. Додати сметану до м'ясного фаршу.

Протушкувати м'ясний фарш зі сметаною протягом 10 хвилин на мінімальному вогні.

Подавати шнельклопс із фаршу в порційних креманках.

Також ми розповідали про картоплю з м'ясним фаршем і плавленим сиром, яка легко готується в духовці.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.