Догори
Дати відгук

Яєчня, запечена в булочці: просто, смачно і ситно

Для цього рецепту знадобиться фольга.

1 хв на прочитання14 Листопада 2022, 07:42
Поділитись:

Яєчня, запечена в булочці, — це не лише незвично, а й смачно, просто і легко. Для її приготування знадобиться фольга.

Інгредієнти:

булочка — 3 шт.;

бекон — 3 скибочки;

пармезан (тертий) — 50 г;

яйця — 3 шт.;

сіль — 1 щіпка.

Приготування.

У булочок зрізати верхівки.

Ложкою вирізати у булочок серединки, щоб вийшли заглиблення.

На дно заглиблень викласти скибочки бекону.

Булочку викласти на фольгу, в поглиблення розбити яйце і злегка присолити його.

Яйце посипати тертим сиром.

Булочку накрити зрізаною верхівкою, як кришечкою.

Підготовлену булочку загорнути на кшталт конверта, щільно закріпивши краї.

Випікати яєчню близько 20-25 хвилин.

Булочки розгорнути і подати на стіл.

Також ми накодили рецепт сирників без яєць і борошна.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.