- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Яєчня, запечена в булочці: просто, смачно і ситно
Яєчня, запечена в булочці: просто, смачно і ситно
Для цього рецепту знадобиться фольга.
Яєчня, запечена в булочці, — це не лише незвично, а й смачно, просто і легко. Для її приготування знадобиться фольга.
Інгредієнти:
булочка — 3 шт.;
бекон — 3 скибочки;
пармезан (тертий) — 50 г;
яйця — 3 шт.;
сіль — 1 щіпка.
Приготування.
У булочок зрізати верхівки.
Ложкою вирізати у булочок серединки, щоб вийшли заглиблення.
На дно заглиблень викласти скибочки бекону.
Булочку викласти на фольгу, в поглиблення розбити яйце і злегка присолити його.
Яйце посипати тертим сиром.
Булочку накрити зрізаною верхівкою, як кришечкою.
Підготовлену булочку загорнути на кшталт конверта, щільно закріпивши краї.
Випікати яєчню близько 20-25 хвилин.
Булочки розгорнути і подати на стіл.
Також ми накодили рецепт сирників без яєць і борошна.