- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сирники без яєць і борошна
Сирники без яєць і борошна
Їх подають зі сметаною та ягідним соусом, але можна з’їсти і без нічого.
Сирники — популярна страва, і її рецептів існує багато — склад продуктів може дуже сильно варіюватися, незмінним інгредієнтом залишається тільки сир. Наприклад, можна приготувати сирники без яєць і борошна.
Інгредієнти:
сир — 300 г;
цукор — 35 г (1,5 ст. л);
манка — 25 гр (1 ст. л) + для обвалювання 2 ст. л.;
шоколад — 40 г.
Приготування.
Перетерти через сито або перебити сир блендером. Додати цукор і манку, перемішати та залишити на 15 хвилин, аби манка набухла.
Сформувати кульки, притиснути пальцями і покласти шоколад у центр, закрутити знову в кульку й обваляти в манці.
На сковорідку з антипригарним покриттям додати краплю рослинної олії та розподілити серветкою, викласти сирники й на маленькому вогні випікати під кришкою по 10 хвилин з обох боків до золотого кольору.
Подавати зі сметаною та ягідним соусом. Можна з’їсти і без нічого.
Також ми розповідали про кавові сирники — простий рецепт сніданку.
Окрім того, ми писали про деруни без яєць і борошна.