Вишня у сметанному желе — надзвичайно простий десерт

1 хв на прочитання11 Червня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко»

Його слід подавати охолодженим.

Завдяки простоті і швидкості приготування вишня у сметанному желе може стати вашим улюбленим десертом у ці спекотні дні.

Інгредієнти:

сметана — 300 г;

вишня — 100 г;

цукор — 75 г;

желатин — 15 г.

Приготування.

Желатин замочити у мінімальній кількості води та дати йому настоятися хоча б 30 хвилин.

Вишні помити, видалити кісточки.

До сметани додати цукор. Желатин розпустити, підігрівши його на плиті. Потім ввести сметану. Добре перемішати.

Залити сметанне желе в філіжанки (можна вибрати чорні, щоб був контраст з білим). Розкласти по колу та в центрі вишні.

Поставити у холодильник до повного застигання. Це може зайняти приблизно півгодини.

Подавати десерт охолодженим.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: