Завдяки простоті і швидкості приготування вишня у сметанному желе може стати вашим улюбленим десертом у ці спекотні дні.
Інгредієнти:
сметана — 300 г;
вишня — 100 г;
цукор — 75 г;
желатин — 15 г.
Приготування.
Желатин замочити у мінімальній кількості води та дати йому настоятися хоча б 30 хвилин.
Вишні помити, видалити кісточки.
До сметани додати цукор. Желатин розпустити, підігрівши його на плиті. Потім ввести сметану. Добре перемішати.
Залити сметанне желе в філіжанки (можна вибрати чорні, щоб був контраст з білим). Розкласти по колу та в центрі вишні.
Поставити у холодильник до повного застигання. Це може зайняти приблизно півгодини.
Подавати десерт охолодженим.
Більше новин читайте на GreenPost.