- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Відомий шеф-кухар приготував авокадо-хумус: рецепт легкої закуски
Відомий шеф-кухар приготував авокадо-хумус: рецепт легкої закуски
Він закликає спробувати авокадо-хумус
Відомий в Україні шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився зі своїми підписниками в соцмережах новим рецептом. Він закликає спробувати авокадо-хумус. Скуштуйте і ви таку оригінальну закуску!
Ектор Хіменес-Браво ділиться оригінальними та перевіреними рецептами смачних страв. На цей раз він пропонує приготувати і не гуакамоле, і не хумус, а авокадо-хумус.
Це удвічі крутіше за звичайний гуакамоле та хумус – наполегливо рекомендую приготувати прямо сьогодні! Якщо знайдете ще простіший, смачніший і корисніший рецепт одночасно – я веду вас на вечерю в БАО! Так він ще й універсальний, підійде як на сніданок, так і на вечірній келих вина з друзями", – коментує шеф-кухар.
Інгредієнти:
- Авокадо – 1 шт
- Тахіні – 30 грамів
- Нут – 200 грамів
- Кінза – 20 грамів
- Часник – 5 грамів
- Лайм – 20 грамів
- Оливкова олія – 50 мл
- Сіль
Для подачі:
- Чилі – 10 грамів
- Фундук – 10 грамів